El nostre Concepte

SISTEMA

A Flipawebs, la nostra manera de treballar és posar-nos en contacte amb el client, analitzar el que necessita, proposar el tipus de web que li podem oferir, intercanviar punts de vista i finalment amb els apartats que decideixi el client, els textos i les fotos que ens enviï li farem una proposta que podrà veure on-line a Internet i podrà acabar de decidir el tipus de web que més li agrada, ja sigui una web presencial, professional o de venda de productes.

FLIPA-CERCA

Tenim coses molt interessants com el Flipa-Cerca, un cercador molt potent que busca qualsevol paraula dins dels PDF que hi hagi en el lloc web. O sigui que si la web té una sèrie de documents pdf perquè els visitants se’ls puguin descarregar, podem incorporar aquest cercador que buscarà qualsevol paraula que hi hagi dins d’aquests documents.

CERTIFICATS SSL:

Des de fa temps google fa sortir un avís a les webs que no tenen un certificat instal·lat i posa la web com a lloc no segur. A flipawebs instal·lem un certificat SSL perquè a qualsevol visitant de la web li surti vostè està en una pàgina web segura a demés que totes les dades que reculli el lloc web com per exemple el formulari de contacte seran dades que viatjaran encriptades i segures.

WORDPRESS RESPONSIVE

A Flipawebs, totes les nostres webs estan fetes amb wordpress i estan adaptades a qualsevol dispositiu, ja sigui un ordinador PC, Apple, tauleta o mòbil, a tots els dispositius es veurà la web perfectament adaptada.

XARXES SOCIALS

Si esteu a les xarxes socials us posarem els links a la pàgina web de
les xarxes socials on sigueu presents perquè tothom us pugui trobar.

ALLOTJAMENT

Si no teniu domini ni allotjament a Flipawebs us podem enregistrar el domini i proporcionar l’allotjament a través del nostre Grup Internovatec en els nostres servidors segurs i ràpids.